Ja podeu veure els primers videoresums de les experiències ODS a les biblioteques catalanes

Des d’ahir podeu trobar disponibles al web una nova pàgina que porta per nom Participació. Allà hi hem recollit els primers videoresums enviats des de les biblioteques per intervenir en l’Exhibició exprés d’experiències ODS. 

L’objectiu d’aquest espai de participació directa de les biblioteques dins de la Jornada és donar a conèixer què s’està fent en el nostre entorn més immediat per treballar els ODS i, alhora, servir d’inspiració per posar en marxa nous projectes.

Hem rebut propostes d’arreu del territori i de diferents tipologies de biblioteca, públiques, universitàries i especialitzades, i estem segures que totes seran molt enriquidores. Si encara hi ha alguna biblioteca que hi vulgui contribuir, pot remetre’ns el seu vídeo al correu b.gava.jsv@diba.cat, amb l’assumpte ‘Experiències ODS + població + nom de la biblioteca’.

A les biblioteques que ja ens l’heu fet arribar, gràcies per les vostres aportacions!

Notícies relacionades

On dinem?

Gavà compta amb un important nombre d’establiments de restauració, de diferent tipologia i característiques i que dona resposta a les necessitats culinàries dels seus habitants

Llegir més »