Taula rodona

Els ODS: I la cultura, què?

Formen part de la Taula rodona:

Alfons Martinell Sempere

Director honorífic de la Càtedra UNESCO «Polítiques culturals i Cooperació» i professor emèrit de la Universitat de Girona. Col·laborador de la Red Española para el Desarrollo Sostenible (REDS), on dirigeix un grup de treball sobre cultura i desenvolupament sostenible.

Carlos Gómez Chuliá

Assessor d'educació eco-social a la fundació FUHEM Educación + Ecosocial, de Madrid. Coordinador de la plataforma educativa valenciana El Aula Revuelta i del projecte de cooperació internacional WILLKA en Madagascar. Escriptor.

Marta Llobet Franquesa

Responsable d’Aprenentatge i Incidència a la Comissió de Cultura de Ciutats i Governs Locals Units (CGLU). Consultora al Centre de Documentació i Informació de l’Oficina d’Estudis i Recursos Culturals de la Diputació de Barcelona, en les àrees de polítiques i gestió cultural.

Josep Antoni Moreno (Moderador)

Periodista. Treballa als mitjans de comunicació municipals de Gavà des del 1998. Actualment és el coordinador de Gavà Televisió. Entre els programes que ha produït i presentat destaca el "Punts de Llibre", en col·laboració amb les Biblioteques de Gavà.

Gemma Carbó Ribugent

Directora del Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla. Historiadora, gestora cultural i doctora en ciències de l’educació en l’àmbit de les polítiques culturals i educatives. Interessada en les connexions entre el món de la cultura, l’educació i el desenvolupament sostenible.