Exhibició exprés d’experiències ODS. Ja podeu enviar els vostres vídeos!

Watching video on mobile.

Donar veu als que estem cada dia al peu del canó a les nostres biblioteques és una de les finalitats principals d’una jornada professional com aquesta. Volem conèixer, i que compartiu, les vostres bones pràctiques vinculades als Objectius de Desenvolupament Disponible. Per això, us animem a participar activament en l’exhibició exprés d’experiències de bones pràctiques i activitats ODS als vostres centres, que tindrà lloc durant la sessió de tarda, de 16 h a 17 h, a l’Espai Maragall.

El format de presentació de les vostres aportacions és el d’una exhibició exprés. Això vol dir que haureu d’exposar oralment la vostra experiència en un màxim de tres minuts. Com més ràpida, concisa i clarificadora sigui la vostra explicació, més bones pràctiques podrem encabir en una hora i més coneixement compartirem. Durant la presentació podreu comptar amb suport audiovisual, si així ho desitgeu.

Com a pas previ per participar-hi, caldrà que ens feu arribar un petit videoresum de l’exposició, d’un minut aproximadament. El vídeo s’haurà d’enregistrar en format horitzontal i us haureu de presentar vosaltres i la vostra biblioteca. En cas de rebre més propostes de les que per temps podem encabir en la Jornada, el comitè organitzador les revisarà i en farà una tria. Sigui com sigui, tots els vídeos-resum rebuts es penjaran al web de la Jornada i quedaran a disposició del públic. La data límit per a la recepció dels videoresums és diumenge 15 de maig.

  • Adreça electrònica: b.gava.jsv@diba.cat
  • Assumpte: Experiències ODS + població + nom de la biblioteca

Només compartint què fem i què sabem generarem nou coneixement. Comptem amb vosaltres!

Notícies relacionades

On dinem?

Gavà compta amb un important nombre d’establiments de restauració, de diferent tipologia i característiques i que dona resposta a les necessitats culinàries dels seus habitants

Llegir més »